Arbeidsmarktexpertise

Wij hebben de ambitie om dé expert op de arbeidsmarkt op Schiphol te zijn. Op deze pagina vind je actuele arbeidsmarktinformatie.

Arbeidsmarktvisie LCS Council

De LCS Council heeft eind 2019 een arbeidsmarktvisie gelanceerd; de gezamenlijke arbeidsmarktvisie van de werkgevers op Schiphol. De visie is afgestemd op de huidige en toekomstige arbeidsmarktontwikkelingen en dient als kompas voor de komende jaren. De LCS Council roept de bedrijven in de luchtvaartsector op om samen met andere bedrijven of met LCS als verbindende partij, invulling te geven aan deze visie.

Lees hier de Arbeidsmarktvisie Schiphol.

UWV

Op deze pagina brengt UWV de meest actuele ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt in kaart. 

AWVN

Werkgeversvereniging AWVN geeft een overzicht van voor werkgevers relevante informatie. 

Rijksoverheid 

Het kabinet ondersteunt (zelfstandig) ondernemers met tijdelijke financiële regelingen. Bekijk hier voor welke financiële regelingen u in aanmerking komt.  

De Normaalste Zaak 

De Normaalste Zaak verzamelt informatie die voor de inclusieve werkgever van belang is en geeft een actueel overzicht van relevante thema's op dit gebied. 

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Gemeenten in de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam hebben samen met sociale partners, UWV en private partijen* het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam geopend. Het werkcentrum verbindt werkgevers die door de coronamaatregelen geen werk voor hun personeel hebben, met werkgevers die juist mensen zoeken. Het doel: de oplopende werkloosheid beperken door personeel van werk naar werk te begeleiden. Op Schiphol is een dependance van dit Werkcentrum ingericht. 

 

* Het werkcentrum is een groeiende netwerkorganisatie van gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn, UWV, LCS, Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, VNO-NCW, FNV, Pantar, AM match, ABU, NBBU, MKB Amsterdam, Leerwerkloket, House of Skills en Sociaal Werkkoepel.

Onze community

Swissport
menzies
Asito logo
Logo
logo BAM
sodexo