Instroom en inclusie

Instroom 

Om instroom voor de luchtvaartsector te genereren, organiseert LCS – in samenwerking met haar samenwerkingspartners - onder andere banenmarkten en job events. In 2023 hebben we job events georganiseerd voor de logistieke sector en de schoonmaaksector.  
Daarnaast heeft LCS het platform Werk op Schiphol gelanceerd.

Wil je meer lezen over onze activiteiten op instroom, klik dan hier.

Inclusie

LCS geeft met het programma Luchtvaart Inclusief invulling aan de ambitie van Schiphol om een inclusieve luchthaven te zijn. 

Dit doen wij onder het motto ''Ieder talent is welkom op Schiphol''. Daar waar wij activiteiten organiseren op generieke instroom, besteden wij altijd speciale aandacht aan mensen waarvoor de arbeidsmarkt op afstand is komen te staan. Daarnaast organiseren wij activiteiten die specifiek gericht zijn op deze doelgroep. 

Luchtvaart Inclusief 

LCS faciliteert bedrijven uit de community die invulling willen geven aan de inclusieve arbeidsmarkt op Schiphol. Dit gebeurt door het organiseren van activiteiten en projecten, het delen van kennis en best practices, het geven van advies en het in contact brengen van bedrijven en organisaties die werkzoekenden uit de verschillende doelgroepen naar werk begeleiden. Klik hier voor meer informatie over het programma Luchtvaart Inclusief.  

Lees hier het interview over Instroom en inclusie uit het sociaal jaarverslag van 2022. 

Onze community

Executive Mobility Group
audax
Regional Jet Center
paraat
pch
Burger King