Netwerk LinqCafé (on hold)

LinqCafé

Documenten laatste bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst

Meld je aan voor ons netwerk

Luchtvaart Community Schiphol (LCS) werkt samen met Match to Work. Het doel van deze samenwerking is het op verschillende manieren bij elkaar brengen van bedrijven en medewerkers. Eén van deze manier, is een netwerk café, ofwel LinqCafé, waarin werkenden op Schiphol op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met andere bedrijven.

Waarom?

Op luchthaven Schiphol werken heel veel mensen bij verschillende bedrijven. Daarbij zien wij dat het voor medewerkers niet altijd makkelijk is om in beweging te komen. En voor de bedrijven is het niet altijd makkelijk om met interessante medewerkers in contact te komen. Hiertussen leggen wij de verbinding. Wij geloven in een arbeidsmarkt waarbij de werkgevers en werknemers samen een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige en circulaire arbeidsmarkt.

Wat is LinqCafé?

Tijdens het LinqCafé brengen we werkenden en organisaties met elkaar in contact op basis van hun belangrijkste waarden. Wij geloven er namelijk in dat hierdoor krachtige verbindingen ontstaan en van daaruit nieuwe kansen en mogelijkheden gecreëerd kunnen worden.

Partners LinqCafé (on hold)