Nieuws DOORZAAM en LCS intensiveren samenwerking

Doorzaam en LCS intensiveren samenwerking

Stichting DOORZAAM en LCS zullen in 2020 de samenwerking verder intensiveren. Dit is noodzakelijk, want de vraag naar en het aanbod van arbeid verandert continu. DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren

In april van dit jaar kwamen op uitnodiging van LCS, zeven op Schiphol gevestigde uitzendbureaus en de stichting DOORZAAM bijeen. DOORZAAM heeft een programma ontwikkeld om uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te maken en te laten blijven. Samen met de uitzendbureaus gaat DOORZAAM een geselecteerde groep uitzendkrachten op Schiphol begeleiden in een ontwikkeltraject. 

Inmiddels is besloten om in 2020 nauwer te gaan samenwerken. Met een gezamenlijke visie op duurzame inzetbaarheid voor werkenden zullen we onze krachten bundelen om ook de uitzendkrachten op Schiphol duurzaam aan het werk te houden binnen de sector.

Binnen deze samenwerking zorgt stichting DOORZAAM voor de verbinding met de uitzendbranche. LCS brengt het belang van het inzetbaar houden van uitzendkrachten onder de aandacht bij de werkgevers op Schiphol.

Op deze manier werken we samen toe naar een duurzame arbeidsmarkt op de luchthaven Schiphol. 

Onze community

WFS
klm e&s
Douane
SSP The Food Travel Experts
i-sec
KLM Catering Services