NieuwsFrancien David nieuwe directeur van LCS

Francien David

Sinds 1 april is Francien David de nieuwe directeur van LCS. Ze neemt de functie over van Dionne Vorst, die vorige week afscheid heeft genomen. De afgelopen 20 jaar heeft Francien in verschillende HR-rollen bij Royal Schiphol Group gewerkt, waarvan de laatste vijf jaar als Senior Manager HR Operations.

“Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder talent een kans is op Schiphol. Juist in deze tijd van arbeidskrapte en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn alle talenten hard nodig om de ambitie van de bedrijven op Schiphol mogelijk te maken. Dat vraagt soms om creativiteit, maar vooral ook om gewoon doen. Daarvoor is ‘een leven lang ontwikkelen’ en de verbinding met het onderwijs en cruciaal.

Voor de komende jaren zie ik als belangrijkste uitdaging om Luchtvaart Community Schiphol verder uit te bouwen om bedrijven op Schiphol te verbinden met elkaar en met het onderwijs. Op die manier kunnen we  de weg naar de arbeidsmarkt van Schiphol open zetten voor alle talenten die willen werken. Daarnaast willen we alle talenten die al op Schiphol werken de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen en duurzame werkgelegenheid te creëren. Juist in die gevallen waar het niet vanzelf gaat, wil LCS graag haar bijdrage blijven leveren!”