Nieuws Inspirerend Logistiek Event

Logistiek Event

In samenwerking met het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, het WSP Groot-Amsterdam en MBO College Airport heeft LCS op 17 oktober jl. het Logistiek Event georganiseerd. Het doel van het event was het aantrekken van kandidaten richting de logistieke sector. En dat is gelukt!

Ruim 50 werkzoekenden zijn naar De Logistieke Vakschool in Hoofddorp gekomen om zich te laten informeren  en mogelijk enthousiast te raken over werken in de logistiek. Zij konden op een laagdrempelige manier in gesprek gaan met de negen aanwezige (logistieke) bedrijven. Inmiddels zijn er al 30 vervolggesprekken tussen werkgevers en kandidaten ingepland. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld vacatures als:

  • magazijnmedewerker
  • heftruckchauffeur
  • meewerkend voorman
  • supervisor
  • assistent declarant

Ook konden zij zich laten informeren over opleidingen in de logistiek (BBL en BOL). Daarnaast konden zij deelnemen aan verschillende workshops over het loopbaanpad logistiek, het concept omgekeerd solliciteren en over werken op Schiphol.

Het was een geslaagde middag, waarin de werkzoekenden kennis hebben kunnen maken met verschillende werkgevers in de logistieke sector.  

De volgende bedrijven waren aanwezig: dnata, Bos Logistics, Neele-Vat, KLM, KLM Catering Services, WerkcentraleNederland, Special Cargo Services, TMA en DHL.

Werken op Schiphol workshop Bo

Bron bovenste foto: Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, Loopbaanpad Logistiek, fotografie Sander Stoepker 2023.

Onze community

GSA logo
Swissport
Regional Jet Center
Hogeschool van Amsterdam
Babcock logo
WOD