NieuwsIT informatiesessie: Omscholen naar baan in de IT-wereld

IT informatiesessie

Luchtvaart Community Schiphol (LCS) werkt samen met PathWays en diverse IT-opleiders om medewerkers de gelegenheid te geven zich om te laten scholen naar een carrière in de IT-wereld. IT is één van de vakgebieden waar nog veel werk te vinden is. In een online informatiesessie geven wij je graag meer informatie over het Pathways omscholingstraject: 

  • donderdag 4 maart a.s. van 13.00 tot 14.00 uur voor (HR) managers en leidinggevenden van luchtvaart gerelateerde bedrijven
  • donderdag 11 maart a.s. van 13.00 tot 14.00 uur voor medewerkers van luchtvaartgerelateerde bedrijven.

Alvast in het kort: wat houdt het traject in?

Het traject duurt 4 weken en bestaat uit lessen, workshops en online bedrijfsbezoeken in de ochtenden. De rest van de dag is voor zelfstudie en verdieping op onderdelen waar de interesse van de deelnemer naar uitgaat. De eerste week is fulltime en tijdens de overige weken is één dag per week bedoeld voor zelfstudie en verdieping. De kosten zijn € 450,- per deelnemer.

Inmiddels hebben er drie trajecten plaatsgevonden en is het vierde traject in volle gang, waaraan ook medewerkers op Schiphol hebben deelgenomen. Per traject doen er zo’n 25 deelnemers mee. Ongeveer 80% van de ex-deelnemers is dankzij het programma zeer gemotiveerd om zich om te laten scholen naar IT. Na het doorlopen van het PathWays-programma heeft elke deelnemer een goed beeld ontwikkeld over hoe hun carrièrepad in de IT zou kunnen verlopen.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de website.

We zien je graag op 4 of 11 maart! Aanmelden via: trainingen@schiphol.nl.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!