NieuwsLCS biedt nu online taaltrainingen aan

Online taaltrainingen

Op dit moment biedt LCS de mogelijkheid om individuele taallessen online te volgen. Deze taallessen zijn voor iedereen die zijn kennis van de Nederlandse, Engelse, Spaanse of Franse taal wil verbeteren of wil beginnen met het leren van een van deze talen. Het aantal lessen is dan ook afhankelijk van je niveau. Deze lessen kunnen online worden gevolgd; je hebt dan via Skype of Zoom direct contact met de docent.

Voor wie?

Zowel voor beginners als gevorderden.

Wat leer je?

Omdat dit een individuele training is bepaal jij welke onderwerpen aan bod komen. Vind je het bijvoorbeeld lastig om een presentatie in het Spaans te geven, wil je je grammatica en/of je spreekvaardigheid in het Frans verbeteren? Woon je al jaren in Nederland, maar wil je toch je Nederlands verder verbeteren? Het kan allemaal in deze training, want jij bepaalt wat je wilt leren.

Intake

Voorafgaand aan de training zal een intake plaatsvinden. Je maakt via Skype of Zoom kennis met de docent en je bepaalt samen wat jij wilt leren in deze taaltraining. 

Leermiddelen

Luchtvaart Community Schiphol zorgt ervoor dat jij het studiemateriaal ontvangt.

Docenten

Onze docenten zijn native speakers.

Groepsgrootte

Het betreft een individuele training, waarbij je een-op-een begeleiding krijgt van de docent. Wil je dit liever samen doen met een of meerdere collega’s, dan kan dat uiteraard ook. De kosten per persoon zullen dan lager zijn. Informeer naar de mogelijkheden via trainingen@schiphol.nl.

Duur

Op basis van de intake wordt het aantal benodigde lessen bepaald voor het doel dat jij wilt bereiken. Aansluitend worden de lesdag en lestijden tussen jou en de docent afgestemd. 

Tarief

Afhankelijk van het aantal lessen doen wij een trainingsvoorstel met daarbij behorend tarief. Wij gaan hierbij uit van een uurtarief van €75. 

Aanmelden

Aanmelden kan via: trainingen@schiphol.nl

Meer weten?

Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

T: 020  601 8345
E: trainingen@schiphol.nl

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!