Nieuws LCS Event: Help, hou behoud ik mijn medewerkers?

LCS Event 16nov23

Help, hoe behoud ik mijn medewerkers? Zo luidde het thema van het jaarlijkse LCS Event dat wij donderdag 16 november jl. organiseerden. Keynote speaker Kirsten de Roo ging in op deze vraag, maar bracht ook zaken aan de orde als werkgeluk, de uiteenlopende behoeften van verschillende generaties op de werkvloer, de verantwoordelijkheid van medewerkers voor hun inzetbaarheid en 'het goede gesprek' tussen leidinggevende en medewerker.

Kirsten de Roo is strateeg, coach en auteur van het boek "Personeelstekort begint bij jezelf". Ze begeleidt ondernemers en leidinggevenden met het laten groeien van hun bedrijf, waarbij het vinden en behouden van de juiste mensen centraal staat. 

Tijdens het event ging Kirsten in gesprek gaan met een panel over de vraag: Hoe behoud ik mijn medewerkers? Het panel bestond uit Laetitia Simonis (Algemeen Directeur van 1nergiek), Michel van de Stolpe (HR directeur bij dnata) en Leon Jansen (Business Partner Operations bij I-SEC). Dit leverde interessante gesprekken op, ook met de aanwezigen in de zaal.

Aan het einde van het event verlootte Kirsten de Roo 10 van haar boeken onder de genodigden. Al met al was het een inspirerend evenement met 'food for thought'.

Stude

Tijdens het event werden we ondersteund door twee studenten van de opleiding Steward/Stewardess op MBO College Airport. Fotografie: Natasja Wagner | Wagnerfotografe

Onze community

D&B
acn
bam
avi air
Kuehne Nagel
DB SCHENKER