Nieuws LCS gaat samenwerken met Geldfit

Samenwerking LCS met Geldfit

Steeds meer werknemers hebben zorgen over geld. Ook medewerkers van bedrijven op Schiphol. Dit heeft invloed op (werk)geluk, vitaliteit en productiviteit. Als werkgever kan je medewerkers ondersteunen door dit onderwerp bespreekbaar te maken. Ook kan je doorverwijzen naar informatie of hulp als dit nodig is. Om dit op een laagdrempelige manier mogelijk te maken, zijn wij een samenwerking aangegaan met Geldfit.

Wat doet Geldfit voor jou als werkgever?

Geldfit voorziet je van informatie en tips over hoe je medewerkers goed en effectief kan doorverwijzen naar hulp, beschikbaar op het platform Luchtvaart Community Schiphol (LCS) - Geldfit. Je krijgt bijvoorbeeld een toolkit met standaardcommunicatie die je kan gebruiken. En voor leidinggevenden komt er een (digitale) workshop beschikbaar over het herkennen en bespreekbaar maken van geldzorgen.

Wat doet Geldfit voor werknemers?

Via het platform Luchtvaart Community Schiphol (LCS) - Geldfit krijgen medewerkers snel en simpel een overzicht van de stappen die zij kunnen zetten om meer grip op hun geld te krijgen. Ook staat er altijd iemand klaar om via de chat of de telefoon anoniem mee te denken. Komen ze er zelf niet uit, dan brengt Geldfit hen in contact met een organisatie in de buurt en kan er een adviseur bij hen langskomen.

Vragen over dit onderwerp? Stuur een mail naar frank.van.der.laan@schiphol.nl

Onze community

corendon
beumer
klm e&s
VanderLande
klüh
SSP The Food Travel Experts