Nieuws LCS Session: Digitale goodiebag

Header LCS Session

Welkom in de digitale goodiebag die je ontvangt naar aanleiding van de LCS Session ‘Een skills georiënteerde arbeidsmarkt’ op donderdag 15 april 2021. In deze goodiebag vind je de opnames van de presentaties en andere nuttige links.


RECAP

Klik hier het nieuwsbericht met daarin de recap van de LCS Session.


PLENAIRE SESSIE
We begonnen de LCS Session op 15 april met een introductie door Margreet Hak, programmamanager bij LCS. Zij gaf vervolgens het woord aan onze keynote speaker, Anne Megens. Anne is coördinator Beleid bij AWVN en vertelde in haar presentatie over de skillsbased arbeidsmarkt.

Klik hier voor een opname van de introductie door Margreet Hak en de presentatie van Anne Megens. De presentatie van Anne megens kan je hier downloaden, hierin zijn ook de antwoorden van Mentimeter, de digitale opiniepeiler die zij gebruikte tijdens haar presentatie, verwerkt. 


BREAKOUT SESSIES
In de breakout sessies vertelden professionals uit ons netwerk over wat een skills georiënteerde arbeidsmarkt binnen hun expertise betekent. Klik op de onderstaande links om hun presentaties te downloaden of terug te kijken.


Q&A
Tijdens en na de LCS Session is er een aantal vragen gesteld. Klik hier voor een overzicht van deze vragen met de bijbehorende antwoorden. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar Margreet Hak via hak_m@schiphol met je vraag en degene waar de vraag voor is bedoeld. 


SOCIAAL JAARVERSLAG 2020
Met trots presenteerden wij vorige week ons Sociaal Jaarverslag 2020. Het verslag bevat inspirerende verhalen van mensen uit ons netwerk. Daarnaast biedt het een overzicht van alle werkzaamheden van LCS in 2020. Klik hier voor het Sociaal Jaarverslag 2020.


EXTRA

  • Klik hier voor een interessant filmpje van AWVN waarin Anne Megens uitlegt over verborgen matches op de arbeidsmarkt. 
  • Klik hier het interview met Peggy-Ann Vlug en Ilhan Ornek (afdeling HR bij Menzies)
  • Klik hier voor de Crisiskraker van het AWVN.

 

 

 

 

Onze community

D&B
transdev
heijmans
Jet support
paraat
Securitas