NieuwsLogistieke studenten (mbo2) zoeken werkplek

Statushouders logistiek

Eind september start bij MBO College Airport een klas statushouders met de opleiding Logistiek Medewerker. De studenten gaan één dag per week naar school en vier dagen aan het werk. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: goederenontvangst, inventarisatie van de voorraad, eenvoudige administratieve handelingen, orderpicken en goederen verzendklaar maken.

Nog niet alle studenten hebben een bedrijf gevonden waar zij kunnen werken tijdens hun opleiding. LCS ondersteunt graag door hen te verbinden aan bedrijven op Schiphol die interesse hebben om met deze doelgroep samen te werken. Het betreft voormalige vluchtelingen met een verblijfsvergunning. In het kader van diversiteit is het voor bedrijven een mooie kans om kennis te maken met hen. Hiervoor organiseert LCS met de geïnteresseerde bedrijven en kandidaten speeddates om te kijken of er een match is.

N.B.: Het betreft functies waar een Verklaring Omtrent Gedrag volstaat. De deelnemers wonen te kort in Nederland om een Verklaring Geen Bezwaar aan te kunnen vragen. Dus heeft jouw organisatie functies waar geen Schipholpas voor nodig is, dan horen we dat graag!

Meer informatie en aanmelding via Ilhame Riyani, ilhame.riyani@schiphol.nl (020 601 89 15).