Nieuws Netwerktafels Match to Work gaan verder onder de vlag van NetwerkenWerkt!

Bernadet en Francien

Sinds 1 september 2022 zijn de netwerktafels van Match to Work Schiphol verder gegaan onder de naam NetwerkenWerkt! Schiphol. De maandelijkse online netwerktafels zullen onveranderd continueren onder voorzitterschap van Bernadet van Veldhuizen en Sylvia Dekker. De doelstelling blijft hetzelfde: organisaties uit de profit- en non profitsector duurzaam laten samenwerken in de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Sinds december 2019 werkt Luchtvaart Community Schiphol (LCS) samen met Match to Work. Zij bundelden destijds hun krachten voor mobiliteit en duurzame inzetbaarheid op Schiphol. 

Bernadet van Veldhuizen (links op de foto) licht toe: “Omdat het netwerk van NetwerkenWerkt! groter is was het een logische stap om met hen te gaan samenwerken. NetwerkenWerkt! Is actief in regio’s door heel Nederland: Alkmaar, Amsterdam, Dordrecht-Breda, Noord Nederland, Zaanstreek Waterland, Zuid-Kennemerland en IJmond en Noord-Holland Noord, Midden Utrecht en met deze samenwerking ook op Schiphol. Inmiddels hebben HR-professionals van ruim 400 organisaties zich bij NetwerkenWerkt! aangesloten en nemen zij deel aan de maandelijkse (online) bijeenkomsten.

Francien David, directeur van LCS (rechts op de foto), vult aan: “Deze verandering is in nauw overleg met ons tot stand gekomen en LCS zal dan ook vanaf 1 september gaan samenwerken met NetwerkenWerkt! Schiphol”.

De uitgangspunten van NetwerkenWerkt! nog even op een rij:

  • Verbinden van de publieke sector en het bedrijfsleven;
  • Voor HR-professionals zonder commercieel oogpunt;
  • Kennisuitwisseling;
  • Arbeidsmobiliteit in de breedste zin van het woord;
  • Projecten (publiek – privaat).

Meer informatie over NetwerkenWerkt? Bekijk hun website. Bij 'Agenda en locaties' vind je alle bijeenkomsten. Deelnemen aan een van de bijeenkomsten? Stuur een mailtje naar info@netwerkenwerkt.nu  

Fotografie: Natasja Wagner | Wagnerfotografe

Onze community

KLM Catering Services
VanderLande
lamme
raggers
aviapartner
sar