NieuwsOnze nieuwe website is live

luchthaven

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Door de website in een nieuw jasje te steken, is het voor de bezoekers van onze website eenvoudiger om meer informatie over ons, onze programma's en onze community te vinden!

Vanaf de homepagina is het nu eenvoudiger om meer informatie te vinden over de verschillende waar LCS zich mee bezighoudt. Daarnaast zorgt de vernieuwde lay-out voor een duidelijk overzicht van actuele onderwerpen die in de nieuw vormgegeven kalender en het nieuwsoverzicht te vinden zijn. Tot slot kunnen bezoekers via onze website nu eenvoudiger de diverse leden van onze community bekijken.

Ook de opzet van de website is aangepast. Via vijf hoofdthema's kunnen bezoekers van onze website nu eenvoudig meer informatie vinden over de verschillende werkzaamheden van LCS. De pagina van het eerste thema, arbeidsexpertise, toont een overzicht van actuele arbeidsinformatie. Op de pagina van het tweede thema, onderwijs, staat een overzicht van de opleidingsmogelijkheden voor studenten terwijl de pagina van het derde thema, ontwikkeling en inzetbaarheid, gaat over opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor werkenden. De pagina van het vierde thema, instroom en inclusiviteit, laat zien hoe LCS bijdraagt aan het aantrekken van nieuw, divers talent voor de luchthaven. Tot slot gaat de pagina van het vijfde thema, community, over de partners en spelers die bij LCS zijn aangesloten.

Toegankelijk presenteren van de inhoud

Birgitte Tuinman, Communicatiemanager bij LCS, hoopt dat de bezoekers van de website de informatie die ze hier vinden nu beter kunnen vinden. "Het doel van deze update was het toegankelijker presenteren van de inhoud van de website. We hebben ons hierbij gebaseerd op de drie pijlers van LCS: arbeidsmarktexpertise, programma's en projecten en community building. Zo weten we zeker dat alle belangrijke thema's van LCS een plek krijgen", aldus Birgitte. 

LCS blijven volgen? Klik op deze link om je op te geven voor onze nieuwsbrief!

Onze community

Volkerwessels
ACN
SAR
KLM Catering Services
Hogeschool van Amsterdam
Swissport