Nieuws Samenwerking Match to Work en LCS

Matcht to work Schiphol

Op 19 december hebben Francien David (directeur LCS) en Bernadet van Veldhuizen (initiatiefnemer Match to Work) hun samenwerking officieel ondertekend. Match to Work (voorheen Regiomatch) en Luchtvaart Community Schiphol bundelen hun krachten in 'Match to Work Schiphol' voor mobiliteit en duurzame inzetbaarheid op Schiphol. LCS en Match to Work verbinden werkgevers op Schiphol met elkaar om samen nieuwe loopbaankansen te creëren voor medewerkers.

Match to Work organiseert maandelijks regionale bijeenkomsten waarin bedrijven en medewerkers die een andere werk(ervarings)plek zoeken met elkaar in contact worden gebracht.

Match to Work is een regionaal netwerkplatform op het gebied van mobiliteit en inzetbaarheid voor en door aangesloten organisaties. Match to Work is actief in verschillende regio’s, waaronder Metropool Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Dordrecht, Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) en nu dus ook op Schiphol! LCS werkt samen met Match to Work, juist omdat mobiliteit niet stopt bij de grenzen van de luchthaven. Met deze samenwerking hebben we een groot netwerk aan mogelijkheden voor de medewerkers van de aangesloten bedrijven. Op dit moment verkennen LCS en Match to Work de mogelijkheden voor de organisatie van een aantal netwerkcafés, waarin medewerkers op een laagdrempelige en vrijblijvende manier in contact kunnen komen met andere bedrijven.

In deze video vertelt Bernadet van Veldhuizen meer.

Onze community

Special Cargo Services
Vebego
WFS
klm e&s
raggers
transdev