NieuwsSkillspaspoorten beschikbaar voor medewerkers Schiphol

skills

In samenwerking met AWVN, House of Skills en eelloo heeft LCS in 2019 het project Skillspaspoort Schiphol opgezet. Sinds de succesvolle pilot in 2020 is het voor medewerkers op de luchthaven mogelijk om een eigen skillspaspoort samen te stellen. Let op: dit kan nog tot 1 juli!

Het skillspaspoort kan van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van jouw medewerkers. De ervaring leert dat personen die zich bewust zijn van hun vaardigheden, meer vertrouwen krijgen in wat zij kunnen. Het samenstellen van een skillspaspoort is een manier om hier meer inzicht in te krijgen. 

Het skillspaspoort is met name van toepassing op medewerkers uit een van de volgende beroepen op de luchthaven:

Operations Officer 

Medewerker Parkeerservices 

Cabin Attendant 

Medewerker Accounting Services 

Medewerker Schoonmaak 

Voorman/vrouw Schoonmaak 

Bagage handler 

Warehouse medewerker 

Lounge Agent 

Medewerker Servicedesk 

Medewerker Passage 

Medewerker Platform 

 

Ook medewerkers uit andere beroepsgroepen komen in aanmerking voor het skillspaspoort, omdat dit een goede manier voor hen is om ervaring op te doen of om te kijken naar welk paspoort mogelijk wel aansluit.

Medewerkers op de luchthaven kunnen gratis een skillspaspoort invullen. Je kunt je medewerkers aanmelden voor het skillspaspoort via deze aanmeldlink.

Om het skillspaspoort extra toe te lichten, worden informatiesessies georganiseerd. Tijdens deze korte informatiesessies brengen we je op de hoogte over het skills denken, wat dit jou en je organisatie kan brengen en hoe het skillspaspoort hieraan bijdraagt. Ook helpen we je op weg om het skillspaspoort aan jouw medewerkers aan te bieden en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Via deze aanmeldlink vind je de data en tijdstippen van de informatiesessies.

Heb je vragen over het skillspaspoort? Stuur dan een e-mail naar programmamanager Margreet Hak via hak_m@schiphol.nl.

Onze community

Executive Mobility Group
Facilicom Logo
eurest services
PCH
schiphol
Douane Belastingdienst logo