NieuwsStageplaatsen gezocht voor opleiding Facilitaire Dienstverlening

facilitair stage plaatsen

Het MBO College Airport is hard op zoek naar stageplaatsen voor hun studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Er zijn stageplaatsen nodig voor alle niveaus, van niveau 1 (Entree) t/m niveau 4.

Heeft jouw organisatie mogelijkheden om een student een stageplaats te bieden?

Facilitaire medewerkers zorgen er voor dat anderen hun werk kunnen doen. Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken?

· baliewerkzaamheden

· gasten ontvangen

· klachtenafhandeling

· schoonmaak

· ruimtes gebruiksklaar maken en andere banqueting services

· lunch voorziening

· klein onderhoud en ander conciërge-achtige taken

· logistieke werkzaamheden

· oog voor de veiligheid

Studenten van niveau 1 assisteren vooral. Studenten van niveau 2 doen eigenlijk alle uitvoerende werkzaamheden volgens de aangegeven plannen. Een student van niveau 3 is een allround medewerker, die ook zelf plannen voor uitvoering van werkzaamheden maakt. Zij hebben regelmatig een coördinerende rol en maken daarnaast bijvoorbeeld facturen op. Studenten van niveau 4 worden opgeleid om als leidinggevende aan de slag te gaan. Zij hebben bijvoorbeeld contact met leveranciers en klanten, zowel intern als extern, doen contractbeheer en beheren financiën.

Heb je binnen jouw organisatie werkzaamheden die deze studenten kunnen oppakken en wil je invulling geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van jouw bedrijf? Geef dan deze jonge mensen de kans zich te ontwikkelen en meld je aan. Dit kan bij Dennis van der Heijden via d.vanderheijden@rocva.nl of via 06-46137913.

Onze community

hms host
Regional Jet Center
KLPD
PCH
PMT Aviation
G4S