Nieuws Succesvolle bijeenkomst selecteren zonder beperking

Francien David Diversiteit in Bedrijf

Royal Schiphol Group en Diversiteit in Bedrijf organiseerden deze week een drukbezochte bijeenkomst met als thema: Selecteren zonder beperking. Francien David, directeur Luchtvaart Community Schiphol, vertelde onder anderen over Luchtvaart Inclusief en Bart de Bart over Studeren & Werken Op Maat, een initiatief voor hoogopgeleide jongeren met een arbeidsbeperking. Ook kregen de deelnemers een voorproefje van de training ‘Selecteren zonder beperking’ van het College van de Rechten voor de Mens en Ieder(in) voor werkgevers en HR-professionals. De gehele bijeenkomst werd ondersteund door twee gebarentolken.

Royal Schiphol Group is een van de ondertekenaars van het Charter Diversiteit van Diversiteit in Bedrijf. Dit project helpt bedrijven en instellingen om de verschillen tussen hun werknemers in identiteit, kennis en ervaring te waarderen en positief te benutten.

Diversiteit in bedrijf is een initiatief van de Stichting van de Arbeid, het overlegorgaan van de centrale organisaties van werkgevers en werknemers: Vereniging VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO-Nederland, FNV, CNV en VCP.

Onze community

gsa
transavia
babcock
klm e&s
1nergiek
facilicom group