NieuwsSuccesvolle Dag van het Werkbezoek

Nationale Werkbezoekdag

Op 20 november 2019 heeft de Nationale Werkbezoekdag plaatsgevonden, georganiseerd door stichting DeBroekriem . Op Schiphol hebben 11 bedrijven zich voor deze dag aangemeld en 53 deelnemers hebben een kijkje in de keuken genomen bij een organisatie op Schiphol.

De Nationale Dag van het Werkbezoek wordt georganiseerd om zowel werkzoekenden als werkenden die zich willen oriënteren op een volgende stap in hun loopbaan, op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken te geven van een (andere) organisatie.

Bij LCS voerden ook drie kandidaten een netwerkgesprek met een van onze collega’s.

De reacties zijn zeer positief geweest voor zowel de ontvangende bedrijven als de kandidaten die zich (her) oriënteren op werken op Schiphol. Door het delen van kennis en ervaring help je een werkzoekende verder in de zoektocht naar een volgende baan. Als werkgever zet je jezelf in de spotlights, laat je zien welke kansen er in je branche zijn én kom je in gesprek met talentvolle mensen.

De volgende Nationale Werkbezoekdag staat gepland op 25 november 2020. Zet deze vast in de agenda. Aanmelden kan via www.werkbezoekdag.nl