Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

Luchtvaart Community Schiphol (LCS)

Naast de individuele online taaltrainingen biedt LCS momenteel een aantal klassikale trainingen online aan: Prince 2 Practitioner en Outlook & Time Management. Vanaf september volgen er ook weer klassikale trainingen op locatie. Deze vind je op de homepage van onze website.  

Oriëntatie op basis van skills 

House of Skills werkt aan een meer op skills gerichte arbeidsmarkt. House of Skills heeft in samenwerking met TNO een aantal instrumenten ontwikkeld voor werkenden en werkzoekenden om skills, eigenschappen en werkstijlen in kaart te kunnen brengen.   

Met het skillspaspoort kunnen werknemers zich oriënteren op vervolgstappen in hun loopbaan en welke scholing daar eventueel bij hoort. Ben je geïnteresseerd in een skillspaspoort voor je medewerkers? Laat dat dan weten via dit contactformulier.

Prikkl 

Prikkl is een organisatie die namens werkgevers medewerkers helpt om inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Via deze link kun je een afspraak maken. Deze gesprekken kosten normaal gesproken €249, maar door samenwerking tussen LCS, Prikkl en het Europees Sociaal Fonds, betalen partners en spelers €100. Deze video legt uit wat Prikkl kan betekenen.

JobOn (voorheen DeBroekriem) 

JobOn is een landelijke community voor werkzoekenden die veel interessante online trainingen en workshops aanbiedt. Deelname is gratis.

De Sociaal Economische Raad (SER)

De SER heeft een zeer divers aanbod aan gratis cursussen en trainingen

DOORZAAM

DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Voor de uitzendkrachten die door de coronacrisis werkloos zijn geworden stellen zij tot 1 juli 2020 'Van werk naar werk vouchers' ter waarde van €500 beschikbaar.