Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

NewCareers: mobiliteitscentrum voor de luchtvaartsector

NewCareers is het mobiliteitscentrum voor de luchtvaartsector. NewCareers ondersteunt medewerkers en organisaties om talenten optimaal in te zetten en te begeleiden naar nieuw werk. Zowel bij gedwongen als vrijwillige mobiliteit. 

Interesse? Lees dit artikel of neem contact op met info@newcareers.nl

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC)

Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is een netwerk van alle partijen op het gebied van werk in de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam. LCS is onderdeel van dit netwerk.Het RWC is er voor werkgevers, ondernemers, werknemers, ZZP’ers, werkzoekenden en iedereen zonder werk. Het netwerk werkt samen aan werk en werkgelegenheid in de arbeidsregio Groot-Amsterdam, waar Schiphol ook onder valt.

Het RWC vindt samen met werkgevers oplossingen over personeelsplanning, werving, op maat oplossingen zoals leerwerktrajecten, opleidingen, subsidies, werk-naar-werk-mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Woltman via woltman_f@schiphol.nl of via www.grootamsterdamwerktdoor.nl

Oriëntatie op basis van skills 

House of Skills werkt aan een meer op skills gerichte arbeidsmarkt. House of Skills heeft in samenwerking met TNO een aantal instrumenten ontwikkeld voor werkenden en werkzoekenden om skills, eigenschappen en werkstijlen in kaart te kunnen brengen.  Met het skillspaspoort kunnen werknemers zich oriënteren op vervolgstappen in hun loopbaan en welke scholing daar eventueel bij hoort. 

Ben je geïnteresseerd in een skillspaspoort voor je medewerkers? Laat dat dan weten via dit contactformulier.

JobOn  

JobOn is een landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Zij bieden veel interessante online trainingen en workshops aan. Deelname is gratis.

De Sociaal Economische Raad (SER)

De SER heeft een zeer divers aanbod aan gratis cursussen en trainingen

DOORZAAM

DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Hierbij gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.  Zo biedt DOORZAAM het ontwikkelbudget aan. Klik hier voor het complete aanbod van DOORZAAM. 

Onze community

Facilicom Logo
Babcock Logo
Hogeschool van Amsterdam
TUI
Gassan Diamonds
ROC van Amsterdam Flevoland