Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers

NewCareers: mobiliteitscentrum voor de luchtvaartsector

NewCareers is het nieuwe mobiliteitscentrum voor de luchtvaartsector. NewCareers ondersteunt medewerkers en organisaties om talenten optimaal in te zetten en te begeleiden naar nieuw werk. Zowel bij gedwongen als vrijwillige mobiliteit. 

Interesse? Lees dit artikel of neem contact op met info@newcareers.nl

Werkteam Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC)

Voor medewerkers die hun baan kwijt raken en die vanuit hun werkgever niet onder een sociaal plan vallen en/of geen financiële middelen meekrijgen, biedt het RWC ondersteuning op het gebied van loopbaancoaching. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Femke Woltman via woltman_f@schiphol.nl.

Financieel advies: Prikkl 

Prikkl is een organisatie die namens werkgevers medewerkers helpt om inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Via deze link kun je een afspraak maken. Deze gesprekken kosten €249, maar door samenwerking tussen LCS, Prikkl en het Europees Sociaal Fonds, betalen partners en spelers €125. Deze video legt uit wat Prikkl kan betekenen. Voorafgaand aan dit gesprek kun je ook eerst gratis de online test doen om te kijken hoe financieel wendbaar je bent.

Oriëntatie op basis van skills 

House of Skills werkt aan een meer op skills gerichte arbeidsmarkt. House of Skills heeft in samenwerking met TNO een aantal instrumenten ontwikkeld voor werkenden en werkzoekenden om skills, eigenschappen en werkstijlen in kaart te kunnen brengen.  Met het skillspaspoort kunnen werknemers zich oriënteren op vervolgstappen in hun loopbaan en welke scholing daar eventueel bij hoort. 

Ben je geïnteresseerd in een skillspaspoort voor je medewerkers? Laat dat dan weten via dit contactformulier.

JobOn (voorheen DeBroekriem) 

JobOn is een landelijke community voor werkzoekenden die veel interessante online trainingen en workshops aanbiedt. Deelname is gratis.

De Sociaal Economische Raad (SER)

De SER heeft een zeer divers aanbod aan gratis cursussen en trainingen

DOORZAAM

DOORZAAM heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Voor uitzendkrachten die zonder werk komen te zitten en niet weten wat de volgende stap kan zijn, biedt DOORZAAM Alles-in-1-trajecten aan. 

NL leert door

Via de subsidieregeling NL Leert Door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. Er zijn in 2022 gratis (online) scholingstrajecten beschikbaar. Je kunt gebruik maken van deze gratis (online) scholingstrajecten, zonder tussenkomst van de sector of uw werkgever.

Onze community

Klueh
Asito logo
DB Schenker
CAPI
WFS
Corendon logo