Programma50 euro regeling KLM

50 euro regeling KLM

Samen met KLM biedt LCS de 50-euroregeling aan; medewerkers kunnen tegen een relatief laag tarief hun talenkennis verbreden.

KLM

Als medewerker van KLM is het van belang om talen te beheersen. KLM vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit verhoogt de inzetbaarheid van de medewerkers. Samen met KLM biedt LCS de 50-euroregeling aan. Dit houdt in dat KLM de cursus betaalt en dat de medewerker een bijdrage van 50 euro betaalt.

De regeling

De 50-euro regeling houdt in dat je tegen een bedrag van 50 euro een taaltraining kunt volgen. Het overige cursusgeld betaalt KLM. Het gaat hierbij om de volgende talen: Engels, Frans en Spaans. Uiteraard is er keuze uit verschillende niveaus van A1 (beginner) t/m B2 (gevorderd). Wil je een cursus Spaans doen? Dan kun je tevens kiezen uit de intensieve variant waarbij je gedurende één week de volledige cursus doorloopt. Dit geldt niet voor Engels en Frans.

Onze docenten zijn native speakers en hebben kennis van de luchtvaart. Op deze manier leer je dan ook gedurende de lessen relevante woorden en zinnen voor je functie.

Voorwaarden

  • Je mag gebruikmaken van de korting onder voorwaarde dat je het certificaat/ diploma behaalt of 80% van de lessen bijwoont
  • Indien je tussentijds stopt of meer dan 20% van de cursusavonden verzuimt, kan KLM besluiten de totale cursuskosten van je salaris in te houden
  • Bij inschrijving onderteken je een brief met de voorwaarden, zodat KLM weet dat je akkoord gaat
  • Voorafgaand aan de cursus heb je het bedrag van 50 euro voldaan aan LCS
  • Pas na ontvangst van de ondertekende akkoordverklaring en het bedrag van 50 euro, ben je definitief ingeschreven
  • Mochten zich omstandigheden voordoen (privé of medisch) waardoor je niet in staat bent de cursus af te ronden, neem dan contact op met je leidinggevende
  • Je mag een keer per jaar mee doen met een 50 euro traject

Aanmelden?

Vanuit KLM wordt er een beperkt budget beschikbaar gesteld voor deze regeling. Wil je een taaltraining volgen via de 50-euroregeling? Stuur dan een mail naar trainingen@schiphol.nl om te informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.