Programma50 euro regeling KLM

50 euro regeling KLM

Als medewerker van KLM is het van belang om talen te beheersen. Samen met KLM biedt LCS de 50-euroregeling aan. Medewerkers kunnen tegen een relatief laag tarief hun talenkennis verbreden en de administratie wordt bij KLM uit handen genomen.

KLM

Ben je werkzaam bij KLM en wil je jouw talen verder ontwikkelen? Dan kun je tegen een gereduceerd tarief een taaltraining volgen bij LCS. In samenwerking met KLM biedt LCS de 50-euroregeling aan. KLM vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen en zichzelf daarmee duurzamer inzetbaar maken.  Voor dit jaar is het budget dat KLM beschikbaar stelt voor de 50-euroregeling volledig benut en het limiet is dan ook bereikt. Je kunt je via onze portal wel inschrijven op de wachtlijst. Mochten er dan nieuwe cursusdatums beschikbaar komen dan zullen wij allereerst contact opnemen met de mensen die op de lijst staan. 

De regeling

De 50-euro regeling houdt in dat je tegen een bedrag van 50 euro een taaltraining kunt volgen. Het overige cursusgeld betaalt KLM. Het gaat hierbij om de volgende talen: Engels, Frans en Spaans. Uiteraard is er keuze uit verschillende niveaus van A1 (beginner) t/m B2 (gevorderd). Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen uit de intensieve variant waarbij je gedurende één week de volledige cursus doorloopt.

Onze docenten zijn native speakers en hebben kennis van de luchtvaart. Op deze manier leer je dan ook gedurende de lessen relevante woorden en zinnen voor je functie.

Voorwaarden

  • Je mag gebruikmaken van de korting onder voorwaarde dat je het certificaat/ diploma behaalt of 80% van de lessen bijwoont.
  • Indien je tussentijds stopt of meer dan 20% van de cursusavonden verzuimt, kan KLM besluiten de totale cursuskosten van je salaris in te houden.
  • Bij inschrijving onderteken je een brief met de voorwaarden, zodat KLM weet dat je akkoord gaat.
  • Pas als deze brief ondertekend is, ben je definitief ingeschreven.
  • Mochten zich omstandigheden voordoen (privé of medisch) waardoor je niet in staat bent de cursus af te ronden, neem dan direct contact op met je HR-manager. In onderling overleg wordt dan naar een oplossing gezocht.

Aanmelden?

Vanuit KLM wordt er een beperkt budget beschikbaar gesteld voor deze regeling. Wil je een taaltraining volgen via de 50 euro regeling? Neem dan contact op met je HR-manager om te informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.