ProgrammaAirport Experience

Airport Experience

Open de deuren van je bedrijf voor de medewerker van de toekomst en interesseer mensen voor jouw branche en beroep.

Groepsfoto

De luchthaven en haar beroepen leren kennen, dat is waar Airport Experience voor staat. Bedrijven zetten hun deuren open voor studenten en leerlingen om hen te interesseren voor werken op de luchthaven. Maar niet alleen studenten en leerlingen bieden wij Airport Experiences aan, ook mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan of mensen die in een transitiefase zitten. Hen laten we ook graag de luchthaven ontdekken. Voor alle doelgroepen geldt dat wij ons vooral focussen op de verborgen beroepen van de luchthaven.

Voor bedrijvenVoor scholenVoor leerlingen

Voor bedrijven

Ontmoet de medewerker van de toekomst. Door je deuren open te stellen voor een Airport Experience laat je jongeren kennismaken met jouw bedrijf en branche. Op deze manier kun je ze enthousiasmeren en ontmoet je potentiële toekomstige medewerkers. Een Airport Experience kan bestaan uit een bezoek aan je bedrijf in de vorm van bijvoorbeeld een rondleiding. Ook is het mogelijk om een presentatie te geven bij LCS.

LCS voert tevens programma’s uit om mensen die aan de zijlijn staan van de arbeidsmarkt opnieuw een kans te bieden. Een voorbeeld hiervan is het programma Nieuw-West Airport Express. Daarnaast biedt LCS programma’s aan om mensen die in een transitiefase zitten op weg te helpen. Het is dan ook mogelijk om je bedrijf voor deze doelgroepen open te stellen via een Airport Experience.

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten en wil je een mogelijk nieuw kanaal van instroom aanboren? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Voor scholen

Voor scholen in de metropoolregio Amsterdam organiseert LCS beroepenoriëntaties. Wil je als school een bezoek brengen aan de luchthaven? Dan kun je bij ons een verzoek hiertoe indienen. Het is van belang dat het verzoek een gerichte vraag bevat en er zowel sprake is van een toegevoegde waarde voor het bedrijf als voor de school. We honoreren alleen aanvragen van middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Tevens zijn aan een beroepenoriëntatie kosten verbonden.

Voor leerlingen

Wil je na je school graag werken op de luchthaven? En wil je alvast van het beroepenveld proeven dat de luchthaven te bieden heeft? Laat dan jouw school contact opnemen met LCS.