ProgrammaBBL-opleidingen voor KLM'ers

BBL-opleidingen voor KLM'ers

De beroepsbegeleidende leerweg in het onderwijs is bedoeld voor mensen die een baan hebben en zich graag verder willen ontwikkelen.

De beroepsbegeleidende leerweg in het onderwijs is bedoeld voor mensen die een baan hebben en zich graag verder willen ontwikkelen. In de afgelopen jaren hebben veel medewerkers een bbl-opleiding gevolgd: een dag in de week naar school, op de werkvloer opdrachten doen en op deze manier je mbo-diploma halen. In het schooljaar 2018/2019 worden twee opleidingen aangeboden, namelijk logistiek teamleider (mbo-niveau 3) en logistiek supervisor (mbo-niveau 4).

De opleidingen zijn bestemd voor medewerkers in vaste dienst die zich graag verder willen ontwikkelen. Met de ervaring die je hebt opgedaan in je werk, kun je de opleidingen versneld volgen. Het kan je promotiekansen binnen en buiten het bedrijf vergroten wanneer er doorgroeimogelijkheden zijn.

In de brochures hieronder vind je meer informatie over de opleidingen en over de informatiebijeenkomsten. Voor beide opleidingen vind je hier ook de aanmeldingsformulieren.

Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je die stellen door een e-mail te sturen naar klm-bbl@schiphol.nl.

Informatie BBL-opleiding Logistiek Supervisor (niveau 4)

Informatie BBL-opleiding Logistiek Teamleider (niveau 3)

Aanmeldingsformulier BBL-opleiding Logistiek Supervisor

Aanmeldingsformulier BBL-opleiding Logistiek Teamleider