Programma Match to Work Schiphol

Match to Work Schiphol

Match to Work Schiphol (voorheen Regiomatch Schiphol) is een regionaal netwerkplatform op gebied van mobiliteit en inzetbaarheid voor en door aangesloten organisaties. Match to Work Schiphol werkt via een maandelijkse bijeenkomst van 2 uur, waarin verschillende organisaties bij elkaar komen.

Match to Work

Sinds mei 2019 hebben Match to Work (voorheen Regiomatch) en Luchtvaart Community Schiphol de krachten gebundeld en is Match to Work Schiphol een feit. Match to Work is een regionaal netwerkplatform op gebied van mobiliteit en inzetbaarheid voor en door aangesloten organisaties. Match to Work is actief in verschillende regio’s:  Amsterdam, Alkmaar, Leiden/Den Haag, Breda/Dordrecht, Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe), 't Gooi, Vecht en Eem en nu dus ook op Schiphol!.Met Match to Work Schiphol brengen we vraag en aanbod van organisaties en medewerkers op of in de directe omgeving van de luchthaven Schiphol bij elkaar. 

Match to Work Schiphol werkt via een maandelijkse bijeenkomst van 2 uur, waarin aangesloten organisaties bij elkaar komen. Vanuit aangesloten organisaties komen mensen aan tafel die actief zijn op het gebied van mobiliteit en inzetbaarheid. Het is belangrijk dat zij ook daadwerkelijk zicht hebben op welke medewerkers iets anders willen of moeten gaan doen en aan de andere kant mogelijke plekken waar medewerkers aan de slag zouden kunnen (dit kunnen werkervaringsplekken zijn, maar ook echte vacatures).

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over Match to Work Schiphol of denk je dat het iets voor jouw organisatie is? Lees dan hier het interview met initiatiefnemer Bernadet van Veldhuizen of bekijk haar video. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via telefoonnummer: 020 601 89 15/06 23 24 72 38 of via e-mail: luchtvaartcommunity@schiphol.nl.

Match to Work Schiphol

Netwerktafel Match to Work

De eerstvolgende netwerktafel die LCS in samenwerking met Match to Work organiseert, vindt plaats op dinsdag 12 oktob

Meer informatie

Onze community

gategroup
Kuehne Nagel
WOD
ROC van Amsterdam Flevoland
beumer
SSP The Food Travel Experts