ProgrammaSchiphol Career

Schiphol Career

De Schiphol Career chatbot is een sectorale wervingstool, die de kracht van de brand Schiphol gebruikt om talenten aan te trekken voor alle bedrijven op Schiphol.

Schiphol CareerLCS heeft een chatbot ontwikkeld om talenten die nieuw werk zoeken en werkgevers op het Schiphol terrein te verbinden. Door het beantwoorden van vragen en stellingen op het gebied van zijn passie, doelen en potentie, krijgt de potentiële werknemer niet alleen (stage)vacatures aanbevolen, maar ook bedrijven of beroepen.

De chatbot is een sectorale wervingstool, die de kracht van de brand Schiphol gebruikt om talenten aan te trekken voor alle bedrijven op Schiphol. De bedrijven in de chatbot bereiken daardoor een grotere en bredere doelgroep. Dat geldt ook voor de kleine(re) bedrijven. De vacatures worden dagelijks digitaal opgehaald van beschikbare bronnen op het internet. Door het aanbod van een diversiteit in werkplekken en functies – ook de onbekende en verrassende – worden talenten geïnspireerd en krijgen een vollediger beeld van de arbeidsmarkt op Schiphol. Wanneer een talent jouw organisatie 'liket' kan het talent doorlinken naar de website van jullie organisatie en solliciteren via het reguliere proces.