ActiviteitInformatiebijeenkomst IT loopbaanbad voor (HR) adviseurs en managers

Werkcentrum Schiphol

Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam verbindt werkgevers die door de coronamaatregelen geen werk voor hun personeel hebben, met werkgevers die juist mensen zoeken. Het doel: werkloosheid beperken door personeel van werk naar werk te begeleiden. Op Schiphol is een dependance van dit Werkcentrum.

Luchtvaart Community Schiphol werkt samen met PathWays, IT-opleider TechGrounds en Randstad om medewerkers van bedrijven op de luchthaven de gelegenheid te geven zich om te laten scholen naar een carrière in de IT-wereld. De IT is een van de beroepen waar nog veel werk is.

Werknemers vullen de TekkieWijzer in, dit is gratis. Dit is een eerste, korte kennismaking met IT-omscholing. In de TekkieWijzer vertellen diverse IT-medewerkers in een kort filmpje over de inhoud van hun beroep. Vervolgens vult de werknemer zelf een aantal vragen in om erachter te komen welk tech-profiel het beste bij hem/haar past. 

Als je meer wilt weten over het Pathways-traject, dan kun je je aanmelden voor een online informatiebijeenkomst. Pathways verzorgt een bijeenkomst voor (HR) adviseurs en (HR) managers op dinsdag 28 september van 14.00 tot 15.00 uur.

Wil je je hiervoor aanmelden? Laat dit weten via trainingen@schiphol.nl.

 

Datums

Onze community

prorail
hms host
PMT Aviation
MacDonald's
Gassan Diamonds
KLM Catering Services