ActiviteitInformatiebijeenkomst IT loopbaanbad voor (HR) adviseurs en managers

Werkcentrum Schiphol

Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam verbindt werkgevers die door de coronamaatregelen geen werk voor hun personeel hebben, met werkgevers die juist mensen zoeken. Het doel: de oplopende werkloosheid beperken door personeel van werk naar werk te begeleiden. Op Schiphol is een dependance van dit Werkcentrum.

Luchtvaart Community Schiphol werkt samen met PathWays, IT-opleider TechGrounds en Randstad om medewerkers van bedrijven op de luchthaven de gelegenheid te geven zich om te laten scholen naar een carrière in de IT-wereld. De IT is een van de beroepen waar nog veel werk is.

Werknemers vullen de TekkieWijzer in, dit is gratis. Dit is een eerste, korte kennismaking met IT-omscholing. In de TekkieWijzer vertellen diverse IT-medewerkers in een kort filmpje over de inhoud van hun beroep. Vervolgens vult de werknemer zelf een aantal vragen in om erachter te komen welk tech-profiel het beste bij hem/haar past. 

Als je meer wilt weten over het Pathways-traject, dan kun je je aanmelden voor een online informatiebijeenkomst. Pathways verzorgt een bijeenkomst voor (HR) adviseurs en (HR) managers op donderdag 4 maart van 13.00 tot 14.00 uur. Wil je je hiervoor aanmelden? Laat dit weten via trainingen@schiphol.nl.

 

Datums

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!