Taaltrainingen

Vanuit LCS worden verschillende taaltrainingen aangeboden: Engels, Spaans en Nederlands. 

Nederlands

Taaltrainingen Nederlands worden uitsluitend op maat gemaakt. Neem voor meer informatie contact met ons op via trainingen@schiphol.nl.

Spaans

De trainingen Spaans worden aangeboden op de volgende niveaus:

Spaans conversatie

Reis je veel naar Spaanstalige landen en wil je jezelf beter verstaanbaar maken in het Spaans? Met de conversatie cursus leer je in 6 lessen de basis die je nodig hebt om korte gesprekken te voeren. Daarnaast komt ook de Spaanse en latijns- Amerikaanse cultuur aan bod.

Meer informatie

Spaans voor beginners (niveau A1)

Spaans is naast Engels de meest gebruikte taal in de internationale communicatie en hiermee de tweede wereldtaal. Met dagelijks duizenden passagiers op Schiphol, waarvan een groot gedeelte Spaanstalig is, is het voor jouw als Schiphol medewerker een must om je in het Spaans verstaanbaar te maken.

Meer informatie

Spaans intensief voor beginners (niveau A1)

Rápido de Spaanse taal en cultuur leren? Dat kan met onze intensieve cursus voor beginners. In 5 dagen leer je de basis van de Spaanse taal.

Meer informatie

Spaans voor gevorderden (niveau B1)

De Spaanse taal is in 22 landen de officiële voertaal en wordt in meer dan 44 landen gesproken. Daarnaast kunnen native speakers Portugees, Italiaans en Spaans elkaar begrijpen als er langzaam gecommuniceerd wordt. Wanneer je een redelijk woordje Spaans spreekt en kunt begrijpen kun je erg ver komen in de communicatie met de vele passagiers die onze luchthaven aandoen.

Meer informatie

Spaans intensief voor gevorderden (niveau B1)

Beheers jij de Spaanse taal al op aardig niveau? Dan kun je met de 5-daagse cursus Spaans Intensief voor gevorderden (niveau B1) nog professioneler en effectiever leren communiceren in het Spaans.

Meer informatie

Spaans voor half gevorderden (niveau A2)

Wil je graag een tweede of derde vreemde taal leren? Dan is Spaans wat voor jou. Spaans leren is namelijk eenvoudiger dan je denkt. De Spaanse taal is bijna helemaal fonetisch, je weet al hoe je een woord moet uitspreken wanneer je het ziet staan.

Meer informatie

Spaans intensief voor half gevorderden (niveau A2)

Heb je al een beginners cursus gevolgd en wil je jouw kennis van de taal snel naar een gevorderd niveau tillen? Dat kan met deze 5 daagse intensieve cursus Spaans voor half gevorderden.

Meer informatie

Spaans voor vergevorderden (niveau B2)

Beheers jij de Spaanse taal al op aardig niveau? Dan kun je met de cursus Spaans voor vergevorderden nog professioneler en effectieve leren communiceren in het Spaans.

Meer informatie

Spaans Intensief voor vergevorderden (niveau B2)

Beheers jij de Spaanse taal al op aardig niveau? Dan kun je met de 5-daagse cursus Spaans Intensief voor vergevorderden (niveau B2) nog professioneler en effectiever leren communiceren in het Spaans.

Meer informatie

Engels

De trainingen Engels worden aangeboden op de volgende niveaus:

Engels conversatie

Reis je veel naar Engelstalige landen en wil je jezelf beter verstaanbaar maken in het Engels? Met de conversatie training leer je in 6 lessen de basis die je nodig hebt om korte gesprekken te voeren.

Meer informatie

Engels voor beginners (niveau A1)

Beheers je de Engelse taal, dan kun je wereldwijd met mensen communiceren. Op onze internationale luchthaven is Engels de belangrijkste voertaal. Met deze cursus leer je de basis van de Engelse taal. De beginnerscursus is voor mensen die nog geen of een paar woorden Engels spreken en werken in de internationale omgeving van de luchtvaart.

Meer informatie

Engels voor gevorderden (niveau B1)

Werk je bij een internationaal bedrijf op de luchthaven en communiceer je veel in het Engels? Dan is het van belang om goed zakelijk Engels te kunnen spreken, begrijpen, lezen en schrijven. Met de cursus Engels voor gevorderden leer je Engels op hoog niveau. De gevorderden cursus is voor mensen die de halfgevorderden cursus op A2 niveau of een vergelijkbaar niveau hebben afgerond.

Meer informatie

Engels voor half gevorderden (niveau A2)

Beheers je al de basisbeginselen van de Engelse taal? Dan is deze training voor halfgevorderden de geschikte training om je taalvaardigheden verder te ontwikkelen. De halfgevorderden cursus is voor mensen die al een basiscursus op A1 niveau of een vergelijkbaar niveau hebben afgerond.

Meer informatie

Engels voor vergevorderen (niveau B2)

Perfect Engels spreken, schrijven, lezen en begrijpen leer je bij de cursus Engels voor vergevorderden. Na deze cursus zit je al tegen het niveau aan van een native speaker. De vergevorderden cursus is voor mensen die de gevorderden cursus op B1 niveau of een vergelijkbaar niveau hebben afgerond.

Meer informatie

Zakelijk Engels

In een internationale werkomgeving komt het regelmatig voor dat je telefoneert en correspondeert in het Engels. Wil je je grammatica opfrissen en leren hoe je in het bedrijfsleven communiceert? Dan is deze praktische training iets voor jou.

Meer informatie