Actuele informatie over de situatie op de arbeidsmarkt

Actuele arbeidsmarktinformatie

UWV

Op deze pagina brengt UWV de meest actuele ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt in kaart. 

AWVN

Werkgeversvereniging AWVN geeft een overzicht van voor werkgevers relevante informatie. 

Rijksoverheid 

Het kabinet ondersteunt (zelfstandig) ondernemers met tijdelijke financiële regelingen. Bekijk hier voor welke financiële regelingen u in aanmerking komt.  

De Normaalste Zaak 

De Normaalste Zaak verzamelt informatie die voor de inclusieve werkgever van belang is  en geeft een actueel overzicht van  relevante thema's op dit gebied. 

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Gemeenten in de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam hebben samen met sociale partners, UWV en private partijen* het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam geopend. Het werkcentrum verbindt werkgevers die door de coronamaatregelen geen werk voor hun personeel hebben, met werkgevers die juist mensen zoeken. Het doel: de oplopende werkloosheid beperken door personeel van werk naar werk te begeleiden. Op Schiphol is een dependance van dit Werkcentrum ingericht. 

 

* Het werkcentrum is een groeiende netwerkorganisatie van gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn, UWV, LCS, Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, VNO-NCW, FNV, Pantar, AM match, ABU, NBBU, MKB Amsterdam, Leerwerkloket, House of Skills en Sociaal Werkkoepel.

Onze community

Vermaat
sar
klüh
transdev
corendon
i-sec