Community

LCS is een netwerk van bedrijven in verbinding met onderwijs en overheid. Ons doel is om samen de arbeidsmarkt op Schiphol duurzaam te versterken en aantrekkelijk te maken.

Als werkgever kun je een breed scala aan duurzame inzetbaarheidsvraagstukken hebben. Actief deelnemen aan de LCS Community biedt jouw bedrijf de volgende voordelen:

  • Praktische oplossingen voor actuele duurzame inzetbaarheidsvraagstukken
  • Een netwerk op de luchthaven voor kennisdeling en het opbouwen van relaties
  • Toegang tot sectorale subsidieprojecten om je medewerkers in beweging te brengen
  • Exposure op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid

Een bedrijf kan deelnemen aan activiteiten van LCS waaronder sectorale programma's, netwerkbijeenkomsten en een jaarlijks symposium. Jouw bijdrage aan de maatschappelijke doelstellingen van LCS wordt gedeeld in het sociaal jaarverslag van LCS. Er zijn al circa 100 bedrijven op de luchthaven die actief hebben deelgenomen aan één van onze programma’s. Het aantal deelnemers en deelnemende bedrijven is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld. 

 

LCS netwerk

Als je als bedrijf op of rondom Schiphol wilt aansluiten bij onze community kun je uit twee mogelijkheden kiezen: partner worden of speler worden. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over deze mogelijkheden.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze partners en spelers

Naast onze partners en spelers, werken wij voor onze programma's en projecten ook samen met diverse overheidsinstanties, zorginstellingen en andere (non-profit) organisaties, die zich onder andere inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Klik hier voor een overzicht van onze samenwerkingspartners

Onze community

transdev
audax
bam
acn
avi air
lvnl