Over ons

Bezoekadres

The Base A
Evert van de Beekstraat 1-52
1118 CL Schiphol

External video URL


Luchtvaart Community Schiphol (LCS) is dé plek voor de luchtvaartsector, het onderwijs en de overheid, waar gezamenlijk de visie op het duurzaam versterken en het aantrekkelijk maken van de arbeidsmarkt wordt vormgegeven en waaruit vernieuwende programma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd voor mensen die op de luchthaven werken en willen werken.

LCS wil de arbeidsmarkt duurzaam versterken om de inzetbaarheid van de huidige werkenden te vergroten en instroom van talent te stimuleren. LCS onderscheidt zich door zich te richten op vraagstukken die niet door de reguliere economische markt worden aangepakt en waar verbinding van partijen voor nodig is. LCS doet dit door bedrijven, regionaal onderwijs en regionale overheden te verbinden.

LCS is een stichting met als funding partners Royal Schiphol Group, het ROC van Amsterdam-Flevoland en KLM. Het bestuur wordt gevormd door afgevaardigden van de funding partners. Het verbinden van bedrijfsleven, onderwijs en overheid is de core business van LCS. 

Onze community

Aramex
aviapartner
Swissport
raggers
bam
ROC van Amsterdam Flevoland