Wie zijn wij

Bezoekadres

The Base A
Evert van de Beekstraat 1-52
1118 CL Schiphol

ingang LCSLuchtvaart Community Schiphol (LCS) is dé plek voor de luchtvaartsector, het onderwijs en de overheid, waar gezamenlijk de visie op het duurzaam versterken van de arbeidsmarkt wordt vormgegeven en waaruit vernieuwende programma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd voor mensen die op de luchthaven werken en willen werken.

LCS wil de arbeidsmarkt duurzaam versterken door mensen sterker te laten staan in de veranderende arbeidsmarkt. LCS onderscheidt zich door zich te richten op de imperfecties van de arbeidsmarkt; dit zijn de vraagstukken die niet door de reguliere economische markt worden aangepakt en waar verbinding van partijen voor nodig is. LCS doet dit door bedrijven, regionaal onderwijs en regionale overheden te verbinden.

LCS is een stichting met als funding partners Schiphol Group, het ROC van Amsterdam en KLM. Het bestuur wordt gevormd door afgevaardigden van de funding partners. Het verbinden van bedrijfsleven, onderwijs en overheid is de core business van LCS. De kracht van het netwerk van LCS is van cruciaal belang om in te spelen op de imperfecties van de arbeidsmarkt.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!