Join the community

LCS is een netwerk van bedrijven in verbinding met onderwijs en overheid. Ons doel is om samen de arbeidsmarkt op Schiphol duurzaam te versterken.

Als je je als bedrijf op of rondom Schiphol wilt aansluiten bij onze community kun je uit twee mogelijkheden kiezen:

  • Partner
  • Speler

Partner worden?

Voel je je als bedrijf nauw betrokken bij LCS en wil je ook op strategisch niveau meedenken en samen richting geven aan de programma's van LCS, word dan partner.

Een partner doet actief mee aan de programma's die voor hen relevant zijn. Deelname aan sectorale programma's en aan onze events is kosteloos. Voor maatwerktrajecten worden separate afspraken gemaakt.

Een partner zal jaarlijks een financiële bijdrage van 5000 euro leveren ter ondersteuning van de activiteiten van LCS.

Wat biedt het jouw bedrijf?

Een partner kan deelnemen aan één of meerdere stuurgroepen zoals de LCS Council, de HR Top Community of het Designteam Luchtvaart Inclusief.

De maatschappelijke initiatieven van LCS mede mogelijk gemaakt door de community, worden gedeeld met de buitenwereld. Mede in dit licht zetten wij partners regelmatig in het zonnetje, onder meer op onze website, social media en in het sociaal jaarverslag. 

Speler worden?

Voel je je als bedrijf nauw betrokken bij LCS en wil je actief meedoen, word dan speler.

Een speler doet actief mee aan de programma's die voor hen relevant zijn. Deelname aan sectorale programma's en aan onze events is kosteloos. Voor maatwerktrajecten worden separate afspraken gemaakt.

Een speler zal jaarlijks een financiële bijdrage van 1500 euro leveren ter ondersteuning van de activiteiten van LCS.

Wat biedt het jouw bedrijf?

De maatschappelijke initiatieven van LCS mede mogelijk gemaakt door de community, worden gedeeld met de buitenwereld. Mede in dit licht worden spelers genoemd op onze website, social media en in het sociaal jaarverslag. 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!