NieuwsBe an Engineer zoekt technisch talent voor jou!

Be an Engineer HvA

Wil je technisch talent aantrekken en kan je deze niet vinden? Be an Engineer brengt je in contact met toekomstige medewerkers die gaan werken & leren. Be an Engineer is een samenwerkingsinitiatief van bedrijven en hogescholen.

We trekken nieuw talent aan met een passie voor techniek. Talent zonder een technische hbo-opleiding. Zij gaan betaald leren & werken en zo lossen we het probleem op van een tekort aan technisch talent. Met maar liefst zes hogescholen biedt Be an Engineer zo'n 18 verschillende technische deeltijdopleidingen aan van energietechniek, bouwkundige tot en met elektrotechniek!

Hoe werkt het?

Via een landelijke campagne werven we nieuw talent. Be an Engineer doet de intake en brengt je daarna in contact met toekomstige medewerkers. Jij als werkgever biedt deze instromers een werkplek aan en betaalt hun hbo-opleiding. De student werkt 4 dagen en gaat één dag per week naar school voor een 2- of 4-jarige hbo-opleiding.

Ben jij ook opzoek naar technische talent? Heb je interesse en/of wil je gelijk deelnemen aan het traject? Neem dan contact op met team@beanengineer.nl 

Onze community

Babcock Logo
I-SEC
eurest services
sodexo
WOD
Vebego