NieuwsDiploma uitreiking BBL Logistiek Supervisor

Diploma Logistiek Supervisor

Vrijdag 9 juli vond op MBO College Airport de diploma uitreiking plaats voor de BBL-opleiding Logistiek Supervisor (niveau 4). Gezien de corona richtlijnen was het een drive through-uitreiking.

De gediplomeerden reden met hun auto het parkeerterrein op, namen plaats achter een tafel om hun handtekening onder het diploma te zetten, mochten daarna hun auto parkeren en doorlopen naar een grote tent waar ze even met hun familieleden konden napraten. Op het podium in de grote tent waren toespraken van de opleidingsmanager en verschillende docenten van de opleiding Logistiek Supervisor.

Geen gemakkelijke tijd

Gezien de steeds veranderende corona regels zijn de afgelopen anderhalf jaar niet gemakkelijk geweest voor de studenten, die allemaal hun studie combineerden met een baan (op Schiphol); veel lessen waren online, meerdere studenten hebben een gezin en tegelijkertijd was er voor sommigen onzekerheid over het voortbestaan van hun baan. Daarom een grote pluim voor deze gediplomeerden!

Hieronder een aantal reacties:

“Ik ben heel blij met mijn diploma!”

“Blij dat ik alles heb gehaald. Vooral de periode tijdens corona was het heel zwaar, thuis en met kinderen thuis. Dan viel het niet mee om aan je opdrachten te werken”

“De opleiding ging lekker maar toen we online les kregen werd het moeilijk. Onze studieloopbaanbegeleider heeft ons flink zitten ‘chasen’, dat was wel goed”

“Ik heb nu niveau 2, 3 en 4 gehaald, ik kan nu hopelijk intern solliciteren!”

“Is echt wel gaaf om mijn diploma nu op te halen. Eigenlijk ben ik aan het werk maar ik mocht een paar uurtjes tussendoor hier naartoe én kreeg een auto mee van KLM. Dit moet je toch gewoon meemaken!”

Wij wensen de gediplomeerden heel veel succes met hun verdere loopbaan!

In het nieuwe schooljaar ook een BBL-opleiding volgen? Klik hier voor meer informatie.

Onze community

Connexxion
Executive Mobility Group
csu logo
Regional Jet Center
VolkerWessels
Asito logo