NieuwsEdo de Jaeger-prijs naar Branded Class tijdens geslaagd symposium met digitaal thema

Symposium LCS Edo de Jaeger-prijs

Op 14 november vond het jaarlijkse symposium van LCS plaats. Thema dit jaar was de invloed van digitalisering op de arbeidsmarkt op Schiphol. Het was een interessante en interactieve bijeenkomst waarin specialisten op dit gebied hun inzichten deelden en waarin ook  de genodigden hun visie konden geven.

Sprekers waren Henk Jan Gerzee (Chief Digital Officer bij Royal Schiphol Group), Liesbeth Oudkerk (Vice President Digital Transformation bij KLM en Geert-Jan Waasdorp (mede)eigenaar van de Intelligence Group, Arbeidsmarktkansen.nl en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie).

Tijdens het symposium werd bovendien de Edo de Jaeger-prijs uitgereikt. Deze prijs gaat jaarlijks naar de werkgever(s) op de luchthaven die onderwijs en werkveld op een onderscheidende manier heeft/hebben samengebracht. De prijs werd uitgereikt door Philip Mol (directeur MBO College Airport) en Francien David (directeur LCS) aan het Collectief van Schoonmaakbedrijven (Asito, Hago, ISS en Raggers) voor de Branded Class.