Nieuws Een vliegende start van je carrière

Stagelunch

Twee keer per jaar organiseert LCS een stagelunch voor alle stagiairs van Royal Schiphol Group. Op 14 maart vond de eerste stagelunch van dit jaar plaats in de X-Room van het Schipholgebouw. Ruim 50 stagiairs en stagebegeleiders waren aanwezig om kennis met elkaar te maken. Het doel van deze lunch was de stagiairs en begeleiders van verschillende afdelingen met elkaar te laten netwerken.

Het Stagebureau van Royal Schiphol Group, dat de lunch heeft georganiseerd, wordt gecoördineerd door LCS. Wij plaatsen het hele jaar door gemotiveerde studenten op mbo-, hbo-, en wo-niveau bij diverse afdelingen binnen Royal Schiphol Group. Hiervoor werken wij actief samen met verschillende afdelingen, de stagebegeleiders en onderwijsinstellingen. Wij zetten onder andere stagevacatures uit en regelen de administratie.

Ben je student en benieuwd naar de actuele vacatures, bekijk dan de 'Werken-bij'pagina van Royal Schiphol Group? Of wil je als medewerker van Royal Schiphol Group informatie over het aannemen van een stagiair(e)? Neem dan contact met ons op via stagebureau@schiphol.nl

Onze community

WFS
lamme
dnata
emg
ROC van Amsterdam Flevoland
Regional Jet Center