Nieuws Eerstvolgende ‘tafel’ Match to Work: 8 juni

mact2work

Sinds 2019 werkt LCS samen met Match to Work. Het doel is om blijvend beweging op de arbeidsmarkt teweeg te brengen. Door werkgevers met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te geven om te netwerken, kunnen zij onder andere onderling werk(ervarings)plekken uitwisselen.  

Om dit te kunnen bereiken faciliteert Match to Work iedere maand de mogelijkheid om elkaar (online) te zien. Match to Work is landelijk actief en per regio vindt maandelijks een matchtafel plaats.

Na een voorstelronde en het delen van successen is er gelegenheid om medewerkers van je eigen organisatie te laten pitchen. De aanwezige werkgevers geven direct feedback. Bijzonder is dat er niet gekeken wordt naar vacatures en cv’s, maar naar mogelijkheden. Er wordt gematcht vanuit persoonlijke waardes. Vaak leidt dit tot een nieuwe werkervaringsplek, maar soms ook tot de overstap naar een ander bedrijf. Het kan ook voorkomen dat medewerkers na drie maanden teruggaan naar hun eigen werkgever.  

Werkgevers in de omgeving van Amsterdam en in het bijzonder partners en spelers van LCS, zijn van harte welkom om met elkaar te sparren over werknemers die verplaatst of mogelijk herplaatst kunnen worden. Op Schiphol zijn weliswaar veel bedrijven met een overschot aan werknemers, maar in andere sectoren is er sprake van een tekort. Deze wil Match to Work graag samenbrengen.

De matchtafels zijn een middel om werknemers een tijdelijke of permanente overstap te laten maken naar een andere organisatie. Deelname voor de partners en spelers van LCS is gratis. Voor overige bedrijven vraagt Match to Work een jaarlijkse bijdrage, nadat ze drie keer vrijblijvend hebben kunnen deelnemen.

De eerstvolgende matchtafel vindt plaats op dinsdag 8 juni van 15.00 tot 17.00 uur.

Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen met Bernadet van Veldhuizen via info@matchtowork.nl

Onze community

beumer
hms host
dael
VolkerWessels
TUI
klm e&s