Nieuws Informatiebijeenkomst Transferpunt Zorg en Welzijn

...

Op maandag 19 oktober vond er een online informatiebijeenkomst plaats over het Transferpunt Zorg en Welzijn. Doel van deze bijeenkomst was het informeren van werkgevers over het Transferpunt Zorg en Welzijn en over het invullen van de Zorgscan en de Paskamer, zodat zij werknemers die dit niet zelfstandig kunnen, hiermee kunnen helpen.

De bijeenkomst werd als nuttig en informatief ervaren. Vanwege de praktische toelichting en uitleg, maar ook vanwege het inkijkje in de zorg dat werd gegeven. Eye opener voor de deelnemers was dat werken in de zorg veel breder is dan bijvoorbeeld werken als arts of verpleegkundige. 

In november organiseert LCS nieuwe online informatiebijeenkomsten:

Voor werkgevers: 17 november van 10.00 tot 12.00 uur.
Deze bijeenkomst is bedoeld om werkgevers te informeren over het Transferpunt Zorg en Welzijn en over het invullen van de Zorgscan en de Paskamer, zodat zij werknemers die dit niet zelfstandig kunnen, hiermee kunnen helpen

Voor medewerkers: 19 november van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers die behoefte hebben aan meer informatie over het Transferpunt en/of uitleg en ondersteuning nodig hebben bij het invullen van de Zorgscan en de Paskamer. 

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via ilhame.riyani@schiphol.nl.

Wil of kan je niet aanwezig zijn bij een van de bijeenkomsten? Direct aanmelden voor het Transferpunt Zorg en Welzijn kan ook. Dit doe je via deze website.

Onze community

paraat
Securitas
raggers
Hogeschool van Amsterdam
Aramex
audax