Nieuws Informatieve bijeenkomst HR Netwerk

HR Netwerk 270624

Afgelopen donderdag organiseerden wij voor de derde keer dit jaar een HR Netwerk. Deze bijeenkomsten zijn bestemd voor de HR-functionarissen van alle partners en spelers van Luchtvaart Community Schiphol (LCS); inmiddels 71 in totaal. 

Tijdens de bijeenkomsten van het HR Netwerk wordt kennis en ervaring gedeeld over actuele thema's die spelen op de arbeidsmarkt Schiphol. Deze keer kwamen Robine Ravesloot en Mariëlle Bonfrer iets vertellen over de publiek-private samenwerking ‘Sterke Luchthaven’, gaf programmamanager Joyce Schriemer toelichting op het oriëntatieplatform Werk op Schiphol en benadrukte gastheer en programmamanager Frank van der Laan het belang van de samenwerking tussen LCS en Geldfit, om medewerkers die het financieel lastig hebben, gratis te kunnen helpen.

Aanwezige bedrijven waren Aviapartner, Burger Food Group, HMSHost, Paraat, World of Delights, KLM, JetSupport, 1nergiek, PCH, CTSN, Raggers, IAS, ISS, PAL Aeropspace en College van Belanghebbenden Luchtvaartonderwijs. Na afloop was er een gezellige borrel, waarbij nog even werd nagepraat én geproost op de zomer.

Meer informatie over het HR Netwerk of over toetreden tot onze community? Neem contact op met Frank van der Laan via frank.van.der.laan@schiphol.nl 

Onze community

heijmans
Aramex
arriva touring
pch
bos
asito