Nieuws Investeer in digitale vaardigheden!

DigitaalFit

Zijn jouw medewerkers DigiTaalFit? Digitale basisvaardigen zijn niet voor elke medewerker vanzelfsprekend, en dat terwijl bijna alle interne communicatie digitaal verspreid wordt. Daarom bieden wij vanaf dinsdag 31 maart een nieuwe training aan: DigiTaalFit. Speciaal voor werknemers op Schiphol die hun digitale basisvaardigheden willen verbeteren. 

Waarom is DigitaalFit belangrijk voor jou of (één van) je medewerkers?

Lang niet alle werknemers op Schiphol beschikken over de nodige digitale vaardigheden. Dit heeft invloed op allerlei onderdelen van het dagelijks leven, waaronder werk. Tegenwoordig gaat een groot deel van de communicatie met de overheid, werkgevers, scholen, leveranciers, zorgverleners en de belastingdienst via de computer. Hierbij zijn niet alleen het weten te gebruiken en kennen van de mogelijkheden van de computer belangrijk, maar ook het kunnen inloggen met je DIGID en het kunnen omgaan met inloggegevens en wachtwoorden. Daarnaast is het belangrijk om mogelijke risico’s en misbruik van het internet te herkennen.

Het onbekend zijn met het gebruik van de computer en de digitale mogelijkheden kan ook een bron van onzekerheid zijn. Deze onzekerheid kan verlammend werken, waardoor er niet gehandeld wordt. Waar het vroeger voor praktisch geschoolden nog niet zo belangrijk was om digitaal vaardig te zijn, wordt dit met de tegenwoordige systemen steeds belangrijker en is het zelfs van essentieel belang.  

Wanneer en waar zijn de trainingen?

De training start dinsdag 31 maart. Het programma duurt 8 weken, waarin de deelnemers elke dinsdag les krijgen van 14.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering van 28 april en 5 mei: dan is er geen les in verband met de vakantie. Alle trainingen vinden plaats bij ons in de The Base A op de eerste etage. 

Wat zijn de kosten?

Doordat een deel van dit project gesubsidieerd wordt, kunnen we de kosten laag houden. De bijdrage per medewerker voor een traject van 8 trainingen van 3 uur per week is €250,-.  

Investeer in je medewerkers!

We gaan van start op dinsdag 31 maart. Dus is er vanuit jouw organisatie interesse of wil je een medewerker aanmelden? Meld jezelf of een ander snel aan bij Jolanda Roquas via trainingen@schiphol.nl. Heb je behoefte aan meer informatie? Klik hier door naar de flyer voor meer informatie over de inhoud van het programma.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 maart.

Onze community

Securitas
McDonald's
gassan
gsa
dael
Regional Jet Center