NieuwsKLM zoekt nieuwe talenten voor BBL-opleiding Operationeel Teamlid

BBL Operationeel Teamlid

Niet alleen in de schoolbanken zitten, maar volop ervaring opdoen in de logistiek! Als je kiest voor het BBL-opleidingstraject, kom je bij voor de duur van de opleiding in dienst van KLM als operationeel teamlid. Je gaat aan de slag bij Baggage Services of bij Apron Services, en wisselt in het tweede opleidingsjaar van afdeling. Je werkt in ploegendienst. De opleiding volg je in je eigen tijd (gemiddeld 2 à 3 dagen per maand).

Taken en verantwoordelijkheden bij Apron Services

Samen met je team zorg je voor het (handmatig) lossen en laden van bagage, of vracht en post uit en in vliegtuigen van KLM en partners. Ook zorg je ervoor dat klein materiaal op tijd op het platform bij het vliegtuig klaarstaat. Je opent en sluit ruimdeuren. Je signaleert eventuele beschadigen en incidenten, bij alles wat je doet hou je rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften

Taken en verantwoordelijkheden bij Baggage Services

Samen met je team handel je bagage af, zowel voor KLM als onze partners. Hierbij kun je denken aan het laden, lossen, afhandelen, sorteren en rijden van bagage, maar ook aan het overzetten en coderen van transferbagage of de afhandeling van retourbagage uit de aankomsthal. Ook hier houd je altijd rekening met de veiligheidsvoorschriften. 

Geïnteresseerd? Lees meer over de opleiding en de voorwaarden.