Nieuws LCS Session Zelfroosteren eind oktober

Zelfroosteren

Op 17 maart jl. zou LCS i.s.m. onder andere Déhora Consultancy Group een themabijeenkomst in het teken van zelfroosteren organiseren. Helaas kon deze bijeenkomst door de gevolgen van COVID-19 niet doorgaan. Kort voor de zomer hebben we bij geïnteresseerden in dit onderwerp gepeild of het onderwerp zelfroosteren nog op de agenda staat of dat het onderwerp door de huidige omstandigheden geen of minder prioriteit heeft. Uit deze peiling is gebleken dat het onderwerp zeker nog speelt en sommige gevallen zelfs actueler is geworden.

LCS is daarom bezig met de voorbereidingen voor een online bijeenkomst om het onderwerp zelfroosteren onder de aandacht te brengen. Deze LCS Session Zelfroosteren staat gepland op dinsdag 27 oktober a.s. van 10:00 tot 11:00 uur. Tijdens deze online bijeenkomst gaan we in op dit programma en de beschikbare subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds. Daarnaast vertelt Bas Misset van Déhora Consultancy Group meer over zelfroosteren en de mogelijkheden op Schiphol. Raymond de Jong van het Rijksmuseum deelt zijn ervaringen delen over de implementatie van zelfroosteren in de praktijk.

Heb je de eerdere mailings over dit onderwerp niet ontvangen, en ben je wel geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via luchtvaartcommunity@schiphol.nl of 020 601 89 15.

 

Onze community

dnata
Regional Jet Center
SSP The Food Travel Experts
Royal flora holland
audax
hms host