NieuwsLCS verwelkomt nieuwe partner: LVNL

LVNL nieuwe partner

Op 28 januari 2019 verwelkomde LCS een nieuwe partner: Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Francien David, directeur LCS en Anoek van den Boomen, manager Human Resources bij LVNL zetten hun handtekening onder de partnerovereenkomst.

Anoek: “Ik ben heel blij met dit partnerschap. Hierin komen voor ons belangrijke thema’s bijeen, zoals het samenwerken met externe stakeholders en de duurzame inzet van mensen. Het delen van kennis en ervaring is ook voor de ontwikkeling van onze medewerkers van cruciaal belang. En heel praktisch: we hebben al direct baat bij het partnerschap. De komende tijd helpt LCS ons bij het vinden van geschikte kandidaten voor vacatures die we in het kader van de participatiewet willen vervullen”.

LVNL regelt binnen het Nederlandse burgerluchtruim de luchtverkeersleiding en alles wat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld het vernieuwen en beheren van technische systemen, het verstrekken van luchtvaartinlichtingen, het verzorgen van opleidingen voor luchtverkeersleiding en het verzorgen van luchtvaartkaarten en -publicaties. Dit doen zij onder andere op Schiphol. Deels vanuit de verkeerstorens en deels vanuit het radarcentrum op Schiphol-Oost.

LCS is verheugd om LVNL te mogen verwelkomen in de community van bedrijven.

Meer weten over Luchtverkeersleiding Nederland? Ga naar de website.

Fotografie: Natasja Wagner