Nieuws LCS verwelkomt nieuwe speler: JetSupport

Ton van Deursen JetsSupport

Met trots heten wij JetSupport welkom in onze community. JetSupport b.v. verzorgt het vliegtuigonderhoud op Schiphol-Oost en telt 90 medewerkers. “Eigenlijk doen we alles behalve vliegen”, vertelt CEO en oprichter van JetSupport Ton van Deursen.

Bij ons worden de werknemers behoorlijk in het diepe gegooid, want ze krijgen het hele vliegtuig voor de kiezen. Het leertraject is dus veel breder en sneller. Daarnaast is de cultuur en structuur van onze organisatie plat, waardoor onze werknemers op elk niveau verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen. Ondernemerschap wordt bij ons personeel op prijs gesteld”.

Toetreding tot de community

Naar aanleiding van de coronacrisis werd op Schiphol nagedacht over het antwoord dat er vanuit de branche op de steunpakketten zou moeten komen. Toen Van Deursen hierbij betrokken werd, ontstonden er ook gesprekken over de toetreding van JetSupport bij de Luchtvaart Community Schiphol (LCS). “We gingen nadenken over wat we als sector tegenover de steunpakketten gingen stellen. Hieruit kwam al snel dat we ons moeten focussen op innovatie en werkgelegenheid”,vervolgt Van Deursen.

Hij hoopt vooral dat de deelname van JetSupport zal bijdragen aan het beantwoorden van de vraagstukken waar de luchtvaartbranche mee wordt geconfronteerd. “Onze toetreding tot LCS gaat over het opdoen van ideeën. We weten dat, ook voor corona, de grootste bedreiging het tekort aan technisch ondersteunend personeel is. De luchtvaart is een contactsport en we hebben de mensen keihard nodig. We zullen dus creatiever moeten zijn om niet de oude gevestigde paden te blijven bewandelen. Het is belangrijk dat we gaan werken aan de promotie van de luchthaven als interessante en betrouwbare werkgever. Hiervoor moeten we de handen ineenslaan”, besluit Van Deursen.

 

Meer informatie over JetSupport is te vinden op hun website. Meer informatie over toetreden tot onze community? Neem contact op met Frank van der Laan via frank.van.der.laan@schiphol.nl.

Onze community

gategroup
Special Cargo Services
klm e&s
Hankyu Hanshin
facilicom group
Royal flora holland