NieuwsLever een bijdrage aan Skills heroes!

bijdrage skills heroes

Worldskills Netherlands organiseert, in een samenwerking van ROC van Amsterdam en MBO College Airport, ook dit jaar weer een nieuwe editie van Skills heroes; de grootste vakwedstrijden voor mbo-studenten. Skills Heroes bestaat uit drie onderdelen, de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en ten slotte de nationale finale. In zo’n 50 verschillende soorten wedstrijden kunnen studenten laten zien wat ze in huis hebben, en jij kunt als bedrijf een bijdrage leveren. 

Naast exposure voor je bedrijf, kun je met je deze deelname ook invulling te geven aan je maatschappelijke betrokkenheid. Als partner ga je niet alleen een verbintenis met de organisatie aan, maar ook aan vakmanschap, talent en passie.  

Er zijn verschillende vormen om een bijdrage te leveren aan Skills Heroes, denk hierbij aan het schrijven van een opdracht voor de studenten, het leveren van materialen, het coachen van studenten of het jureren bij Skills The Finals.  

Worldskills Netherlands maakt een onderscheid in vier manieren van deelname als bedrijf; zij noemen dit partnerschappen: 

  • Evenementpartner: Als evenementpartner ben je sponsor van Skills The Finals, de finales van de vakwedstrijden. Met duizenden bezoekers staat je organisatie in de spotlight. 

  • Projectpartner: Als projectpartner kun je betrokken zijn van begin tot eind. Deel je kennis tijdens de ontwikkelingsfase en/of ga door tot de wereldtop, als ondersteuning van Team Netherlands. Bereik zo’n 27 duizend studenten en hun docenten als je kiest voor een partnerschap met Skills Heroes.  

  • Wedstrijdpartner: Als wedstrijdpartner creëer je het hele wedstrijdjaar zichtbaarheid en betrokkenheid voor je organisatie, heb je direct contact met de deelnemende studenten en docenten en krijg gedurende het gehele jaar vele kansen en mogelijkheden om betekenis te hebben.  

  • Wedstrijdsupplier: Als wedstijdsupplier lever je gesponsorde producten en diensten. Niet alleen tijdens de grote evenementen, maar ook tijdens trainingen en kwalificaties kun je jouw producten of diensten onder de aandacht brengen bij een jonge doelgroep.  

Wil je een bijdrage leveren aan Skills Heroes of wil je meer informatie? Bekijk de aftermovie of neem contact op met bo.van.paassen@schiphol.nl  

Onze community

Beumer Group logo
Dnata
sodexo
Corendon logo
Asito logo
ISS