NieuwsNetwerktafels van Match to Work

Netwerktafel

Sinds 2019 werkt LCS samen met Match to Work. Het doel is om blijvend beweging op de arbeidsmarkt teweeg te brengen. Door werkgevers met elkaar te verbinden en hen de mogelijkheid te geven om te netwerken, kunnen zij onder andere onderling werk(ervarings)plekken uitwisselen.  

Om dit te kunnen bereiken faciliteert Match to Work iedere maand de mogelijkheid om elkaar (online) te zien. Match to Work is landelijk actief en per regio vindt maandelijks een netwerktafel plaats.

Na een voorstelronde en het delen van successen is er gelegenheid om medewerkers van je eigen organisatie te laten pitchen. De aanwezige werkgevers geven direct feedback. Bijzonder is dat er niet gekeken wordt naar vacatures en cv’s, maar naar mogelijkheden. Er wordt gematcht vanuit persoonlijke waardes. Vaak leidt dit tot een nieuwe werkervaringsplek, maar soms ook tot de overstap naar een ander bedrijf. Het kan ook voorkomen dat medewerkers na drie maanden teruggaan naar hun eigen werkgever.  

Werkgevers in de omgeving van Amsterdam en in het bijzonder partners en spelers van LCS, zijn van harte welkom om met elkaar te sparren over werknemers die verplaatst of mogelijk herplaatst kunnen worden. 

De netwerktafels zijn een middel om werknemers een tijdelijke of permanente overstap te laten maken naar een andere organisatie. Deelname voor de partners en spelers van LCS is gratis. Voor overige bedrijven vraagt Match to Work een jaarlijkse bijdrage, nadat ze drie keer vrijblijvend hebben kunnen deelnemen.

De eerstvolgende (online) sessies zullen plaatsvinden op de volgende data:

Dinsdag 14 december, 15.00 - 17.00 uur (regio Schiphol)

Dinsdag 4 januari 2022, 09.30 - 11.00 uur (Schiphol)

Dinsdag 1 februari 2022, 09.30 - 11.00 uur (Schiphol)

Dinsdag 1 maart 2022, 09.30 - 11.00 uur (Schiphol)

Dinsdag 5 april 2022, 09.30 - 11.00 uur (Schiphol)

Dinsdag 10 mei 2022, 09.30 - 11.00 uur (Schiphol)

Voor vragen en interesse kun je je aanmelden bij Bernadet van Veldhuizen via info@matchtowork.nl of kijk op de website: www.matchtowork.nl

Onze community

Douane Belastingdienst logo
sodexo
Beumer Group logo
Menzies
csu logo
lamme