NieuwsNieuwe partner: Transdev Nederland

Nieuwe partner: Transdev Nederland

Met trots heten wij Transdev Nederland welkom in onze community. Transdev Nederland is een internationaal mobiliteitsbedrijf en in Nederland actief onder diverse namen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Colin Breel (HR Manager): “Als onderdeel van een grote internationale organisatie profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Die kennis en ervaring delen we zelf ook onder meer op het gebied van zero-emissie bussen en innovatieve mobiliteit zoals Mobility as a Service (MaaS). We zijn al een tijd aangesloten bij LCS en zetten nu de formele stap in de samenwerking.

Op en rond Schiphol werken wij met circa 1.000 medewerkers en brengen wij iedere dag uiteenlopende reizigers (toeristen, luchtvaartpersoneel en medewerkers van Schiphol) van A naar B. Met onze samenwerking met LCS willen wij kennis delen en de samenwerking met andere bedrijven in en om Schiphol op het gebied van inclusiviteit en duurzame inzetbaarheid verder benutten. Om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de circulaire arbeidsmarkt op en rond Schiphol.”

Wij kijken uit naar de samenwerking en streven naar een duurzaam partnerschap.