Nieuws Nieuwe ProROC-klas gestart!

Passenger Asisstant ProROC

Vrijdag 16 september was de eerste schooldag van de nieuwe ProROC-klas op MBO College Airport en maandag 19 september startten deze 12 studenten met hun stage bij verschillende bedrijven op Schiphol.

ProROC is een samenwerking tussen LCS, praktijk-/VSO-scholen, MBO College Airport en bedrijven op Schiphol. Via ProROC wordt onderwijs georganiseerd voor praktijkschoolleerlingen. Voor de opleiding Entree Luchthaven gaan deze studenten één dag per week naar MBO College Airport, één dag per week naar hun eigen praktijkschool en daarnaast lopen ze drie dagen per week stage op de luchthaven.

Van de studenten die maandag 19 september met hun stage zijn begonnen, gaat een deel aan de slag als Passenger Assistant. Zij zijn dan de vraagbaak voor passagiers op Schiphol. Verder is een aantal bij Menzies Aviation begonnen, waar zij onder andere gaan ondersteunen bij een interne verhuizing. Ook zullen enkele studenten gaan assisteren bij de HEMA Food Court & winkel op Schiphol Plaza. 

Meer informatie over het ProROC-traject of wil jouw organisatie hier misschien ook aan bijdragen? Neem dan contact op met Programmamanager Jolanda Roquas (jolanda.roquas@schiphol.nl)

Onze community

VanderLande
Inter Aviation Services
Asito logo
G4S
Special Cargo Services
Logo DAEL