NieuwsStagebegeleider van het jaar

Stagebegeleider van het jaar

Na veel reacties te hebben ontvangen, is de winnaar voor stagebegeleider van het jaar geselecteerd: Timo van Beuzekom, Product Marketeer Media. Zelf ooit gestart als stagiair bij Royal Schiphol Group en nu als actieve begeleider van stagiaires, heeft hij deze titel meer dan verdiend.

Francien David (directeur LCS), Ilhame Riyani en Bo van Paassen (stagecoördinatoren), verrasten Timo met taart. Timo gaat als stagebegleider van het jaar het stagebureau van Royal Schiphol Group onder andere helpen om meer afdelingen binnen Royal Schiphol Group te enthousiasmeren om te investeren in jonge talenten.

Sinds januari 2019 heeft LCS al 53 gemotiveerde studenten op mbo-, hbo-, en wo-niveau bij diverse afdelingen binnen Royal Schiphol Group geplaatst. LCS coördineert het stagebureau voor Royal Schiphol Group. Dit houdt in dat wij actief samenwerken met de verschillende afdelingen, de stagebegeleiders en onderwijsinstellingen. Wij zetten onder andere stagevacatures uit en wij regelen de administratie.

Ben je student en benieuwd naar de actuele vacatures? Neem dan een kijkje op de site van het stagebureau.

Wil je als medewerker van Royal Schiphol Group informatie over het aannemen van een stagiair(e)? Neem dan contact op met Ilhame Riyani, stagecoördinator bij LCS: ilhame.riyani@schiphol.nl