NieuwsStart Digital Battle 2020

Digital Battle

Afgelopen dinsdag heeft de eerste Digital Battle van 2020 plaatsgevonden. En met succes, want er zijn weer een aantal enthousiaste collega’s bewuster geworden van wat er speelt op het gebied van de meest recente digitale ontwikkelingen. 

De Digital Battle zorgt ervoor dat medewerkers op Schiphol ‘Digitaal Bewust’ worden en de nieuwste ontwikkelingen en technologieën ervaren in spelvorm. Digitale ontwikkelingen op de luchthaven volgen elkaar in hoog tempo op. Om ervoor te zorgen dat medewerkers in staat blijven om hun werk te doen, zullen ze mee moeten gaan in deze digitale transitie. Als medewerkers hierop kunnen inspelen, kunnen zij waarde blijven toevoegen op de luchthaven.   

In groepen van 4 tot 8 spelers maken de deelnemers in een reis langs verschillende continenten kennis met nieuwe technologieën. Op elk continent ervaar je via verschillende spelvormen de digitale ontwikkelingen van dit moment. De deelnemers strijden onderling om de meeste kennis en de snelste tijd. Hun kennis wordt getest op het gebied van kunstmatige intelligentie, chatbots en robots op een zowel leerzame als leuke manier. 

Lijkt jou dit ook leuk? Het is nu nog mogelijk om je aan te melden met een groep collega’s. Ervaar zelf de digitale transitie binnen de luchtvaart op een interactieve en creatieve manier. Neem contact op met sam.van.der.weele@schiphol.nl