Nieuws Toegenomen vraag naar financiële hulp via Geldfit

geldfit

Steeds meer mensen zoeken hulp bij hun financiën, gedreven door de stijgende energieprijzen en hoge inflatie. Ook medewerkers op Schiphol. Vanuit het programma Financieel Fit zetten wij ons in voor deze (groeiende) groep mensen en zijn wij sinds vorig jaar een samenwerking aan gegaan met Geldfit.

Geldfit richt zich niet alleen op individuele hulp, maar biedt ook ondersteuning aan bedrijven. Op het platform Luchtvaart Community Schiphol (LCS) - Geldfit ontvangen werkgevers tools en workshops om medewerkers effectief door te verwijzen naar financiële hulp en geldzorgen bespreekbaar te maken.

Op het LCS-Geldfit platform krijgen medewerkers overzichtelijke stappen om grip op hun financiën te krijgen, met directe toegang tot anoniem advies via chat of telefoon (0800-8115). Hier vind je ook de potjes-check op geldfit.nl, een tool om toeslagen en regelingen te identificeren, die populair bleek voor structurele inkomensverbetering.

Geldfit kan, indien nodig, doorverwijzen naar lokale organisaties en adviseurs ter plaatse sturen. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Frank van der Laan via frank.van.der.laan@schiphol.nl.

Onze community

Burger King
ROC van Amsterdam Flevoland
TUI
Aramex
menzies
Kuehne Nagel